Texas smoke-glaze med honung

Texas Smoke-Glaze med Honung

Passar till nöt, kalv eller kyckling.

Ingredienser

1 1/2 msk honung
2 dl chilisås
2 msk japansk soja
1 dl äppelmos eller 1 mosat äpple
2 tsk fransk senap
1 pressad vitlöksklyfta
1 krm chilipeppar
1 tsk liquid smoke 1 tsk liquid smoke (alternativt lägg lite bacon eller rökt fläsk i blandningen och ta bort innan pensling)

Tillagning

Blanda ingredienserna i en kastrull. Koka upp och låt svalna.
Pensla köttet flera gånger vid slutet av grillningen. Ju fler gånger desto bättre.
Glazen fungerar även som sås, spä med lite vatten om det behövs.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: