Mördegskakor med honung

Mördegskakor med honung

ca 50 st

Ingredienser

200 g smör, kallt i bitar
4 msk honung
4,5 dl vetemjöl
1 krm vaniljpulver
Till jul kan de smaksättas 1 pkt saffran eller 2 tsk kanel

Tillagning

Arbeta ihop degen i matberedare.

Rulla 2 längder av degen och lägg dem i kylskåp en 1/2 tim.

Skär varje längd i 25 delar. Rulla till bollar och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper. Gör en fördjupning i bollarna och lägg valfri sylt i hålet.

Grädda i mitten av ugnen, 175° i ca 10 min.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: