Pannacotta med grädde och honung

Pannacotta med honung
Pannacotta med honung

En gräddig pannacotta med honung.

4 portioner

Ingredienser

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
3 msk honung

Tillagning

Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.

Koka upp grädden och rör ner honungen.

Ta upp gelatinbladen ur vattnet och låt dom smälta under omrörning i gräddblandningen.

Fördela i 4 st koppar eller glas. Låt stelna i kylskåp ca 3 timmar.

Servera med bär, t ex blåbär.

Apiscandia 2022 Digital
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer