ALLT OM HONUNG
Pannacotta med honung

Pannacotta med grädde och honung

Gräddig och god pannacotta med honung.

4 portioner

Ingredienser

2 gelatinblad
3 dl vispgrädde
3 msk honung

Tillagning

  1. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten ca 5 min.
  2. Koka upp grädden och rör ner honungen.
  3. Ta upp gelatinbladen ur vattnet och låt dom smälta under omrörning i gräddblandningen.
  4. Fördela i 4 st koppar eller glas. Låt stelna i kylskåp ca 3 timmar.
  5. Servera med bär, t.ex. blåbär.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: