ALLT OM HONUNG
Recept på sallad med fetaost, brysselkål och honung

Sallad med fetaost, brysselkål och honung

En rejäl sallad med fetaost, brysselkål och honung. Servera som lunchsallad eller matigt tillbehör.

4 portioner

Ingredienser

500 g brysselkål
1 rödlök
2 msk ättika
4 msk strösocker
6 msk vatten
3 msk honung
125 g fetaost
100 g nötter eller mandlar
3 torkade frukter, t.ex. dadlar eller fikon

Gör så här

  1. Koka ättika strösocker och vatten.
  2. Skär rödlöken i skivor och lägg i ättikslagen.
  3. Rensa brysselkålen och dela den i bitar. Koka i 5 min på medelvärme.
  4. Slå bort vattnet och blanda kålen med rödlök och lag.
  5. Rosta nötterna eller mandlarna.
  6. Smula och strö över fetaosten, torkade frukten i bitar och nötter/mandel.
  7. Krydda med salt och peppar.
  8. Avsluta med att hälla över honungen.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: