ALLT OM HONUNG
Hemgjort skorpmjöl / ströbröd med honung | ALLT OM HONUNG

Skorpmjöl med honung

Gör hemgjort skorpmjöl gör du enkelt själv av honungsskorpor eller annat honungsbröd. Skorpmjöl/ströbröd kan t.ex. användas till panering, kött- och potatisrätter, brödning av formar eller panering.

Gör så här

  1. Använd färdiga honungsskorpor, eller torka valfritt mjukt honungsbröd delat i bitar i ugn ca 70°C, utspritt på plåt med ugnsluckan på glänt.
  2. Krossa bröden med mortel, matberedare eller rivjärn tills det är finfördelat.
  3. Förvara torrt i papperspåse eller burk med lock.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.

error: