ALLT OM HONUNG
Smulpaj med rabarber och honung | ALLT OM HONUNG

Smulpaj med rabarber och honung

Du kommer känna dig hel efter denna paj med smuldeg och rabarber med honung.

Fyllning

  • 500 g rabarber
  • 0,5 dl honung
  • 1 msk rapsolja
  • 1 msk smör

Smuldeg

  • 2 dl vetemjöl
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 dl honung
  • 1/2 dl socker
  • 75 g smör

Gör så här

  1. Ställ ugnen på 200°C.
  2. Värm ingredienserna till fyllningen i en kastrull, häll i en stor form eller portionsformar.
  3. Blanda ingredienserna till smuldegen och sprid ut över rabarbern.
  4. Grädda pajen ca 15-25 minuter tills smuldegen börjar bruna sig.
  5. Servera med t.ex. honungsgrädde eller vaniljsås med honung.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.