Snabba minipizzor med ost, dadlar och honung

Snabba minipizzor med ost, dadlar och honung
Ingredienser

Runda, mjuka bröd, typ Polarbröd
Färskost
Salt och peppar
Mögelost
Torkade dadlar, urkärnade och delade
Honung

Tillagning

Sätt ugnen på 225°.

Lägg bröden på plåtar med bakplåtspapper. Bred färskost på bröden. Lägg på dadlar, smula över mögelost, salta och peppra.

Tillaga i ugn ca 10 minuter eller tills mögelosten har smält. Ta ut pizzorna och ringla lite nyslungad eller smält honung över dem. Servera med sallad.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: