ALLT OM HONUNG
Chokladglasyr med honung

Chokladglasyr och chokladsås med honung

Honung lyfter smaken i både chokladglasyr och chokladsås.

Chokladglasyr

1 dl kakao
1 dl honung
1 dl vatten
1 msk smör (efter uppkok)

Chokladsås

1 dl kakao
1 dl honung
1 dl vatten
1/4 dl extra vatten (efter uppkok)

Gör så här

  1. Koka alla ingredienserna utom smör eller extra vatten, sakta under omrörning.
  2. Till chokladglasyr tillsätt 1 msk smör.
  3. Till chokladsås inget smör men tillsätt ytterligare 1/4 dl vatten.
  4. Bred ut chokladglasyr på t.ex. tårta eller cupkakes. Servera chokladsås på t.ex. glass eller fruktsallad.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: