ALLT OM HONUNG
Chokladglasyr med honung

Chokladglasyr och chokladsås med honung

Honung lyfter smaken i både chokladglasyr och chokladsås.

Chokladglasyr

1 dl kakao
1 dl honung
1 dl vatten
1 msk smör (efter uppkok)

Chokladsås

1 dl kakao
1 dl honung
1 dl vatten
1/4 dl extra vatten (efter uppkok)

Gör så här

  1. Koka alla ingredienserna utom smör eller extra vatten, sakta under omrörning.
  2. Till chokladglasyr tillsätt 1 msk smör.
  3. Till chokladsås inget smör men tillsätt ytterligare 1/4 dl vatten.
  4. Bred ut chokladglasyr på t.ex. tårta eller cupkakes. Servera chokladsås på t.ex. glass eller fruktsallad.


vensk honung Kläder Affischer Honungsbi | ALLT OM HONUNG Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

error: