Servera färska bär och toppa med nyslungad honung. Enkelt och gott. Har du fast honung kan du värma den försiktigt i vattenbad eller kastrull så smälter den.

Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Om du vill ersätta socker med honung kan du räkna med att 1 dl socker motsvarar 1/2 dl honung. Men observera att det bara är en utgångspunkt. I vissa recept kan du lika gärna ersätta 1 dl socker med 1 dl honung...
Gör egen sylt på färska eller frysta blåbär och söta med honung. Snabbt och enkelt recept. Servera på t.ex. gröt, fil, yoghurt, pannkakor, ostkaka, våfflor, plättar eller som tillbehör på vilträtter. Ingredienser 1 del...
Snabbpicklade morötter med honung ger ett sötsyrligt tillbehör t.ex. till sallader, wraps eller hamburgare. Receptet räcker till en liten burk eller ca 2-4 portioner, öka mängden morötter eller honungslag vid behov...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.