Servera färska bär och toppa med nyslungad honung. Enkelt och gott. Har du fast honung kan du värma den försiktigt i vattenbad eller kastrull så smälter den.

Sorthonung är honung av nektar från specifika växter, säsong eller geografiska områden. Honung har olika smak, färg och konsistens beroende på vilka växter honungsbin har hämtat nektar och andra söta växtsafter ifrån...
Honung – från blomma till burk Honungsbin samlar nektar som finns i blommor och även andra söta växtsafter från naturen. Nektarn omvandlar de till det vi kallar honung och lagrar den i bikupans vaxkakor. När bina...
Vad är en honungslag? Honungslag är en lösning av vatten och honung som används till: Sötning och smaksättning av läsk, drinkar eller andra drycker, inte minst mjöd. Sötning och smaksättning av desserter och bakverk...
Mölska, honungsöl, malt-mjöd, öl-mjöd eller braggot, är öl eller en sorts mjöd som bryggs med malt och honung. Mjöd porträtteras ofta i film och litteratur som en skummande honungsdryck. Det stämmer dock bättre med...
Ät honung regelbundet och du får ett gott minne, god hälsa och kommer varken att känna dig alltför hungrig eller orkeslös. Detta skriver Shen Nong (Shen-nung eller Shennong, lite rörig historia det där) år 50 f.Kr. De...
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.
ALLT OM HONUNG™ Copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Om webbplatsen. Cookie Policy (EU). Kontakta oss.
Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.