ALLT OM HONUNG
Honung- och currystekta kycklingfiléer

Honung- och currystekta kycklingfiléer

Kycklingfiléer stekta med honung, curry och mandel.

Ingredienser

Kycklingfiléer till 4 pers
Vegetabilisk olja
1 tsk curry
1 dl honung
1 dl hackade mandlar eller nötter
Salt och peppar

Tillagning

  1. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs curry snabbt.
  2. Tillsätt honung och mandelhacket, bryn filéerna till fin färg.
  3. Sänk värmen och låt sjuda i ca 5 min.
  4. Salta och peppra.
  5. Servera kycklingen med ris, matvete, mathavre eller vad som finns hemma. Kokt broccoli eller kokta morotslantar passar bra till eller bara en sallad.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.