ALLT OM HONUNG
Honungsfrallor i muffinsformar

Honungsfrallor i muffinsformar

Frasiga frallor med honung bakade i muffinsplåt. Perfekt till höstens och vinterns alla mustiga soppor eller till frukost.

Ingredienser

3 dl vatten
25 g jäst
1 msk honung
1 msk olivolja
1 tsk salt
6-7 dl vetemjöl (alternativt hälften grahamsmjöl)

Tillagning

  1. Lös jäst och honung i vattnet. Tillsätt salt och mjöl och arbeta degen smidig.
  2. Jäs degen 30-50 minuter.
  3. Pensla en muffinsform med lite olivolja. Forma 12 bullar och jäs dem till dubbel storlek i formen.
  4. Baka bullarna gyllenbruna i 230°C.
  5. Servera till alla sorts soppor eller frukost.

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Här finns alla fakta, recept och tips för ditt hushåll. Följ eller kontakta oss för synpunkter eller önskemål.