ALLT OM HONUNG
Honungsfrallor i muffinsformar

Honungsfrallor i muffinsformar

Frasiga frallor med honung bakade i muffinsplåt. Perfekt till höstens och vinterns alla mustiga soppor eller till frukost.

Ingredienser

3 dl vatten
25 g jäst
1 msk honung
1 msk olivolja
1 tsk salt
6-7 dl vetemjöl (alternativt hälften grahamsmjöl)

Tillagning

  1. Lös jäst och honung i vattnet. Tillsätt salt och mjöl och arbeta degen smidig.
  2. Jäs degen 30-50 minuter.
  3. Pensla en muffinsform med lite olivolja. Forma 12 bullar och jäs dem till dubbel storlek i formen.
  4. Baka bullarna gyllenbruna i 230°C.
  5. Servera till alla sorts soppor eller frukost.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: