Scones med honung

Scones med honung
Ingredienser

4 dl vetemjöl
50 g smör
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
4 matskedar honung
1,5 dl yogurt

Tillagning

Blanda mjöl, bakpulver och salt.

Finfördela smöret i mjölblandningen med fingrarna eller i en matberedare.

Tillsätt yoghurt och honung och rör snabbt ihop till en deg.

Klicka ut degen med en sked, i 8 st klickar på en plåt med bakpapper.

Grädda i 250°C ca 10 min till sconsen får en gyllenbrun färg.

Apiscandia 2022 Digital
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer