ALLT OM HONUNG
Ugnsbakade bananer med honung

Ugnsbakade bananer med honung

Klassisk dessert sötat med honung. Ett utmärkt sätt att ta tillvara på övermogna bananer.

Ingredienser

1 banan per person
1 msk honung per person
1/2 msk smör per person
Kanel, malen

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala ena sidan på bananerna.
  3. Klicka ut honungen och lite smör över bananerna.
  4. Pudra över kanel.
  5. Baka i ugn ca 20-30 minuter tills bananerna är mjuka.
  6. Servera med vaniljglass eller grädde.
  7. Ringla den smälta honungen från formen över.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: