Kräftlag med honung

Kräftlag med honung
Ingredienser

Färska, okokade eller frysta kräftor
1 1/2 l vatten per kilo kräftor
1 flaska öl, mjöd eller mölska, 33 cl
2 msk honung
8 dillkronor
1 tsk anis
3/4 dl salt

Tillagning

Blanda allt utom kräftorna i en kastrull och koka upp lagen.

Färska, okokade kräftor:
Lägg i lagen, koka i 8 min och kyl sedan ner fort. Låt stå i kylskåp ett dygn.

Tinade kräftor:
Låt lagen svalna, sila den sedan över kräftorna och låt stå i kylskåp ett dygn.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: