ALLT OM HONUNG
Kräftlag med honung

Kräftlag med honung och mjöd

Gör din egen kräftlag med honung och mjöd eller mölska.

Ingredienser

Färska, okokade eller frysta kräftor
1 1/2 l vatten per kilo kräftor
1 flaska öl, mjöd eller mölska, 33 cl
2 msk honung
8 dillkronor
1 tsk anis
3/4 dl salt

Gör så här

Blanda allt utom kräftorna i en kastrull och koka upp lagen.

Färska, okokade kräftor

Lägg i lagen, koka i 8 min och kyl sedan ner fort. Låt stå i kylskåp ett dygn.

Tinade kräftor

Låt lagen svalna, sila den sedan över kräftorna och låt stå i kylskåp ett dygn.

Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: