ALLT OM HONUNG
Kräftlag med honung

Kräftlag med honung och mjöd

Gör din egen kräftlag med honung och mjöd eller mölska.

Ingredienser

Färska, okokade eller frysta kräftor
1 1/2 l vatten per kilo kräftor
1 flaska öl, mjöd eller mölska, 33 cl
2 msk honung
8 dillkronor
1 tsk anis
3/4 dl salt

Gör så här

Blanda allt utom kräftorna i en kastrull och koka upp lagen.

Färska, okokade kräftor

Lägg i lagen, koka i 8 min och kyl sedan ner fort. Låt stå i kylskåp ett dygn.

Tinade kräftor

Låt lagen svalna, sila den sedan över kräftorna och låt stå i kylskåp ett dygn.



vensk honung Kläder Affischer Honungsbi | ALLT OM HONUNG Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare.  Läs mer

error: