ALLT OM HONUNG
Rödkål med honung och kummin

Rödkål med honung och kummin

Rödkål med honung och kummin passar bra t.ex. till julskinka, korv, köttbullar eller revbensspjäll.

4 portioner

Ingredienser

500 g rödkål
75 g smör
1 hackad gul lök
30 g russin
2 msk honung
1 msk balsamvinäger eller rödvinsvinäger
1/2 tsk rostade kumminfrön

Gör så här

  1. Skär rödkål i mindre bitar.
  2. Låt rödkål och lök smälta i smör i en kastrull på medelvärme.
  3. Tillsätt russin och honung.
  4. Rör om och blanda ner vinäger och kumminfrön.
  5. Låt koka 15-20 min på svag värme.
Honungsbroschyr - Honung broschyr

ALLT OM HONUNG

Sveriges bästa sajt om honung och biprodukter. Följ eller kontakta oss.

ALLT OM HONUNG™ copyright © ARTCOPY SWEDEN AB. Innehållet är juridiskt skyddat och får ej kopieras eller digitalt överföras till andra innehållsägare. Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: