Rödkål med honung och kummin

Rödkål med honung och kummin

4 portioner

ingredienser

500 g rödkål
75 g smör
1 hackad gul lök
30 g russin
2 msk honung
1 msk balsamvinäger eller rödvinsvinäger
1/2 tsk rostade kumminfrön

Tillagning

Skär rödkål i mindre bitar.

Låt rödkål och lök smälta i smör i en kastrull på medelvärme.

Tillsätt russin och honung. Rör om och blanda ner vinäger och kumminfrön.

Låt koka 15-20 min på svag värme.

Servera till julskinka, korv, köttbullar, revbensspjäll.

Honung Bivax Bipollen Bok
Svensk honung - Köpa Honung - Närproducerad Honung
Biodling
PR-Produkter för Svensk biodling, biodlare och honung
Tryck egna etiketter

Recept och tips med biprodukter

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Läs mer

error: